Jouw Spieren Trainen

Er zijn niet veel mensen die weten hoe je goed je spieren moet trainen. Als het zo makkelijk was dan had je meer mensen op straat gezien met een goed gebouwd lichaam. Voordat je begint om te begrijpen hoe je goed je spieren moet trainen, is het heel essentieel om de volgende 6 tips te weten voor je eerste bezoek aan de sportschool.

  1. Leg je korte en lange termijn doelen op papier.
  2. Stel je zelf in om dezelfde programma minimal 12 weken vol te houden.
  3. Verdiep jezelf in de material
  4. Vraag een deskundige of een coach voor de juiste techniek en houding
  5. Leg nadruk op een geleidelijke progressive
  6. Spierbouw supplementen

Spier training tip 1: Je Doel:

Je moet realistische doelen stellen. Verwacht niet dat je volgende maand op de voorblad van een Fitness Magazine te bewonderen bent. Bepaal hoeveel spiermassa je wilt opbouwen in de komende 3 maanden, 6 maanden en 1 jaar. Als je 5 kilo in een bepaalde tijd wilt opbouwen, maak dan een goed plan om per week een bepaald aantal hoeveelheid op te bouwen.

Spieren training tip 2: Inzettingsvermogen.

De enige reden waarom je je doelen niet zal halen is omdat je je niet genoeg hebt ingezet. Doe je huiswerk en vind een trainingsprogramma die past bij je doelen en je situatie. Neem je verantwoordelijkheid en zorg dat je het eindstreep van je programma haalt. Probeer het niet voor maar een week om daarna te zeggen “Het werkt niet” en daarna weer op een andere programma te springen. Dit zal een verliezers mentaliteit creeeren. Het is ook het begin van “programma hoppen”.

Spieren training tip 3: Je kennis van het onderwerp.

Hoeveel weet je echt van spieren trainen? Laten we het omdraaien: Als je iemand moet leren om zijn spieren te trainen de komende twaalf weten, zal het je lukken? Kan je je eigen lichaam helpen in de komende weken? Indien dit niet het geval is dan weet je niet hoe je lichaam werkt ten opzichte van training, voeding en rust. Koop of leen een boek of lees deze website verder om te begrijpen hoe je lichaam werkt anders zal je alleen gissen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *