De anabolische effecten van ZMA

Het is een gegeven dat een kwalitatief goede nachtrust belangrijk is voor atleten en topsporters. Daarnaast is het ook een gegeven dat ZMA een doorbraak is op dit gebied. ZMA is een uiterst efficiënt sportproduct dat wetenschappelijk heeft bewezen dat het de anabole hormoon niveaus en spiersterkte verhoogt bij getrainde atleten. Sterker nog, ZMA is de eerste anabole formule die ’s nachts functioneert en welke speciaal ontwikkeld is voor het herstel door de nachtrust te verbeteren.

zma gebruiken

ZMA en het gebruik ervan in de professionele topsport wereld.

Topsporters- en atleten hebben onafhankelijk van elkaar laten weten dat ze enorme verbeteringen zien, zowel op de sportschool als tijdens hun sport. Lester Archambeau, speler van het Amerikaanse Atlanta Falcons, zegt dat hij “ontzettend tevreden is over ZMA. Zonder twijfel helpt dit product mij bij mijn herstel. Ik kan duidelijk merken wanneer ik het wel en niet heb gebruikt. Het is duidelijk dat ik veel beter slaap bij het nemen van ZMA.” En als het aankomt op de sportschool: “Ik heb een veel beter uithoudingsvermogen als ik ZMA neem.”

ZMA

ZMA is beschikbaar in meerdere vormen.

Bryce Paup, legendarische speler van Jacksonville, heeft ook gebruikgemaakt van de voordelen van ZMA. “Als ik ZMA neem, slaap ik veel beter en dieper. Ik voel me veel uitgeruster in vergelijking met de niet dagen.” En op wedstrijddagen, zegt Paup, “Hoe meer ik rust en vaster slaap, hoe beter ik ben op het veld. ”

Michael Ashley (1990 Arnold Schwarzenegger Classic Champion) zegt, “ZMA is het meest effectieve herstel supplement die ik ooit ben tegengekomen in mijn bodybuilding carrière. Een diepe en uitrustende slaap is hét geheim voor het maximaliseren van het anabole proces. ”

Wat is ZMA?

ZMA is een wetenschappelijk ontworpen, universitair getest anabolisch mineralen ondersteunende formule. ZMA bevat o.a. zink, monomethionine-aspartaat plus magnesium aspartaat en vitamine B6. ZMA is een gepatenteerd, volledig natuurlijk product ontwikkelt via een uniek eigenschappelijk proces, die de absorptie en gebruik van zink en magnesium significant verbetert.